Снимки: ZubrМодифицираната Niva е оценена от създателите си на 15 130 евро. За сравнение, стартовата

...
Снимки: ZubrМодифицираната Niva е оценена от създателите си на 15 130 евро. За сравнение, стартовата
Коментари Харесай

Mодифицирана Lada Niva се продава за 30 000 лв

Снимки: Zubr

Модифицираната Niva е оценена от основателите си на 15 130 евро. За съпоставяне, стартовата цена на базовия всъдеход е 9150 евро.

Обява за продажбата на модифицирана Lada Niva, доработена от експерти от немската компания Zubr, се появи в онлайн-изданието Autoscout24.com. Автомобилът, който също получава името Zubr, се отличава по допълнително всъдеходно оборудване, както и по разширения списък от спомагателни варианти.

Германската специфична версия на Niva е построена въз основата на модификацията Lada Niva Black. Доработеният всъдеход получава усилена ризница, шнорхел, стълбичка, а също по този начин багажник за експедиции на покри и спомагателна осветителна система. Каросерията на Lada Niva Zubr е в напълно черен цвят.

Сред спомагателните варианти в оборудването на автомобила влизат електрически ръководство на процорците, камера за заден ход, климатични система, както и USB-портове, пише automedia.investor.bg.



Под капака на на всъдехода се намира общоприетият за модела 1,7-литров бензинов мотор с 83 к.с., който дава отговор на екологичен стандарт Евро-6. Той е комбиниран с 5-степенна механична скоростна кутия, раздатъчни предавки и система за задвижване на четирите колела с блокировка на централния диференциал.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР